Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Wij, dat zijn Liesbet en Peter. Het idee voor deze website is ontstaan na een zoektocht naar benodigdheden voor het haken van leuke knuffeltjes. Specifiek materiaal was ofwel moeilijk te vinden, ofwel zeer duur. Daarom hebben we besloten om zelf op kleine schaal muziekdoosjes en rammelschijfjes en -balletjes te verkopen in Vlaanderen. We beperken ons daarbij tot dat soort benodigdheden die je niet kan aankopen bij de betere Veritas in uw buurt. Naast deze verkoop hebben we ook een overzichtje aangemaakt van alle boekjes met leuke patroontjes die je handig en snel kan aankopen via het internet. 

Hoe doen we dit?

We doen dit met grote zorg. We trachten iedereen zo snel mogelijk te helpen waarbij we ons niet beperken tot verkoop. Alles soorten vragen rond haken worden met veel plezier beantwoord. Om contact te houden met onze klanten zijn we ook recent gestart met een facebookpagina, waarop de laatste nieuwtjes rond knuffels, patroontjes of boekjes opgevolgd worden. Als bedreven haakster heeft Liesbet ondertussen ook al heel wat van deze knuffels zelf gehaakt, zodat zij ook raad en advies kan geven voor wie daar nood aan heeft.

De inhoud

De inhoud van de website wordt momenteel bijgewerkt. Oorspronkelijk was deze website eigenlijk een speeltuin om allerlei nieuwe ideetjes uit te werken en te proberen. Het is de bedoeling om meer fotomateriaal toe te voegen, samen met weetjes en links naar andere leuke websites rond haken. Hebt u zelf een knuffel gehaakt en wil u uw ervaring en foto's met ons delen, dan zijn deze altijd welkom. We willen in de eerste plaats mensen inspireren en promotie maken voor het plezier dat je beleeft aan het haken van een knuffel.

Nieuwe ideeën

Regelmatig ontstaan nieuwe ideetjes die we dan uitproberen via deze weg. We verkopen ondertussen ook muziekdoosjes voor kinderen, omdat ook daar vraag naar is en we zelf ervaren hebben dat dit een mooi en niet te duur verjaardagscadeautje is op verjaardagsfeestjes.

Vragen of opmerkingen?

U kan ons steeds contacteren via de contactpagina of via info@onschuldigehand.be
Het bedrijf achter deze website is:

Dimotech bvba
Koekoekstraat 44
2627 Schelle
GSM: +32 (0)475 55 38 55
BTW: BE 0886 107 767